Romana English Franceza
Flower's B & B - cazare hotel Bucuresti
Foarte primitoare, confortabila si accesibila, Pensiunea Flower's B & B va ofera cazare tip hotel in Bucuresti si se gaseste la doar 15 minute de mers pe jos de la Palatul Parlamentului (cea mai mare cladire din Europa) si la doar 10 minute de centrul vechi al capitalei.

Este situata in centrul Bucurestiului foarte aproape de principala statie de metrou (Unirea), aproape de principalele teatre, magazine si alte atractii turistice ale capitalei, la doar o scurta plimbare de pe faimoasa strada a lui Mircea Eliade - Mantuleasa. In apropiere se gasesc minunate restaurante cu mancare traditionala romaneasca sau internationala.

Pensiunea Flower's ofera cea mai placuta sedere in camere confortabile si frumos decorate, spatioase si curate, fiecare fiind dotata cu TV, baie proprie, aer conditionat, wireless (internet) si mic dejun inclus.
Facilitati
Pensiunea Flower's va ofera cazare tip hotel in Bucuresti in camere confortabile si frumos decorate, spatioase si curate, fiecare fiind dotata cu TV & Aer conditionat, baie proprie, wireless (internet) si mic dejun inclus.
Telefon rezervari: 021/311.98.48

Modalitati de plata
numerar
transfer bancar
carte de credit / debit
Locatie/Contact
Str. Plantelor, nr.2, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4-021-3119848
Mail: office@flowersbb.ro